Jyväskylän Autohuolto Sorastajantie 4, 40320 Jyväskylä

040 7096 160

info@jyvaskylanautohuolto.fi

Ma-Pe: 8:00 – 16:00

Binar lämmittimet

Asennettuna ja takuulla

Jyväskylän Autohuollosta saat laadukkaat Binar ja Planar lämmityslaitteet asennettuna ja kahden vuoden takuulla. Asennamme lämmittimet henkilöautoihin, matkailuautoihin, raskaaseen kalustoon, pakettiautoihin, hyötyajoneuvoihin, kaivureihin ja muihin työkoneisiin. Riippuen toiveistasi ja toteutettavasta kokonaisuudesta, hinnat asennettuna ovat alkaen 1100 €. Otathan yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla ja katsotaan sinulle sopiva ratkaisu.

Binar eroaa kilpailijoistaan (esim. Webasto, Eberspächer) toimitussisällön suhteen siinä, että lämmitin toimitetaan aina kattavalla perusasennussarjalla kaikkien komponenttien ollessa laadukkaita. Bosch kiertovesipumppu, Tycon liittimet, Kyocera hehkutulpat. Lisäksi digitaalinen ajastinkello tulee aina mukana. Kaikkiin lämmitimiin saa lisäksi markkinoiden edullisimman GSM-modeemin, jolloin käytät lämmitintä kätevästi älypuhelimeen ladattavalla ohjelmalla.

Binar ja Planar tuotteet ovat tehty kestämään kovia olosuhteita ja kaikilla on 2-v takuu ja varaosat ovat aina edullisia. Ole yhteydessä ja valitaan sinulle sopiva lisämmitin!

Lämmitysratkaisuista löydät lisätietoja maahantuojan sivuilta: https://www.teplostar.fi/

Varaa aika

Haluatko tarjouksen lämmitimestä? Ota yhteyttä.

040 709 6160